Blijf op de hoogte van onze evenementen:
~ wisseltap ~
Bruno Lentebock 6.5
De Brouwerij is opgericht in het jaar 2009 inmiddels heeft hij al vele bieren gebrouwen en hebben hij enkele bieren commercieel op de markt gebracht. Bruno 6.5, is een nieuw ontwikkeld Lentebier maart 2015 in zijn 6 jaar bestaan wat Bruno speciaal voor deze Lentewandeling heeft gebrouwen. De bieren worden met enthousiasme en met veel passie en gevoel voor smaak op ambachtelijke wijze gebrouwen met vriendelijk grondstoffen in zijn eigen kleinschalige Brouwerij Ingrediënten: Water, gist, vijf verschillende soorten mout , Pils, münchen, pils, cara tarwe en pale. Hopsoort: Amerikaanse cascade. Omdat het bier niet is gefilterd is het bier enigszins troebel. Kleur: Donker amber. Alcoholpercentage: 6,5% Smaak: Volmoutig en heeft een citrus- achtige nasmaakfrisse fruitige smaak en een mooie afdronk, zoet en bitter zijn goed in balans. Prima om te genieten tijdens een frisse lente dag

Jopen Hop zij met Ons
Hop zij met ons, is een uitgesproken glutenvrije IPA (6%). Deze variant is gebrouwen met Mosaic hop en heeft een uitgesproken mix van ‘piney’ en tropical en citrusfruit hoparoma’s. De bitterheid is zoals je van een IPA mag verwachten; stevig!

Jopen Lentebier
Lichtzoet lentebier, 7% Als het voorjaar in aantocht is, is het tijd voor Jopen Lentebier. Een bovengistend blondje met een ruime dosis Amerikaanse hop en een flinke hand korianderzaad. Deze ingrediënten geven het bier een forse fruitige bitterheid. Een smakelijke kruising. Jopen Lentebier is geen meibok, want die zijn ondergistend en hebben dikwijls een plakkerig mondgevoel. Geniet met Jopen Lentebier optimaal van de mooie voorjaarsdagen.

Jopen Life's a Beach
Fruitig hoppig als een IPA, maar dan veel lichter van smaak. Met name door de Nieuw Zeelandse Wakatu hop tijdens de dry hopping veel zacht tropisch fruit. Door de 4,5% een zomers doordrinkbare IPA. Waar IPA wat zwaarder is en daardoor wat koppig kan zijn als het strandweer is, is deze session IPA juist gebrouwen om licht en doordrinkbaar te zijn, maar dan wel met een IPA hopkarakter.

Chateau Neubourg
Op 21 juni 1999 won Chateau Neubourg de gouden medaille van de Selection Mondiale de la Qualité in Brussel. Chateau Neubourg dankt zijn naam aan het prachtige renaissancekasteel 'Neuborg', dat op steenworp afstand van de Gulpener brouwerij staat. Chateau Neubourg is verkrijgbaar in de blauwe opvallende fles van de brouwerij.Pilsner 5%

Paulaner Hefe Weiss
5,5 vol.% alc, weiss-bier met een fruitig aroma, volle smaak, karakter en licht moutige afdronk.

Rodenbach
Rodenbach wordt reeds gebrouwen sinds 1821. Het brouwen van de Rodenbach-bieren verloopt op een unieke manier in 2 gistingsfasen. In een eerste fase komen hoge gisten samen met melkzuurflora (gemengde gisting). Daarna rijpt het bier verder in eikenhouten vaten volgens een zeer oud procedé. Sommige vaten zijn zelfs ouder dan 150 jaar.

Heineken pils
Heineken Pilsener is een bier van lage gisting, ook wel ondergistend bier genoemd. De smaak wordt voor een groot deel bepaald door de Heineken A-gist en onderscheidt zich van andere typisch Nederlandse pilsen. Het is een volmout bier en dus gemaakt met uitsluitend gerstemout. Heineken gebruikt bij de bereiding hoppellets en hopextract in plaats van hopbellen, waardoor weinig hoparoma maar wel een licht bittere smaak wordt verkregen.

Gulpener Lentebock
Fris en licht zoet, zoals de lente zelf. Vier de eerste zonnestralen met dit karaktervolle voorjaarsbier. Ontdek de zacht zoete moutsmaak en accenten van voorjaarsbloemen, die deze Gulpener Lentebock tot volle bloei laten komen. De speelse combinatie van smaakelementen en een lange, hoppige afdronk, voeren je mee. Laten je wegdromen. Puur genot tot ver nadat de zon is ondergegaan.

Vuur & Vlam de Molen
Vuur & Vlam is een bittere, maar niet te bittere Indian Pale Ale. De afdronk is verfrissend en bitter.