Green Fuel

Collab Two Chefs Brewing x Jopen! Voor deze Fresh Hop Pale Ale heeft Jopen eigen hop bij Davidse Hop in Avenhorn van het veld getrokken. Dezelfde dag reden ze naar Two Chefs om de hop gelijk in de ketels te stoppen. De Cascade hop is dus niet gedroogd, maar vers geplukt (dus nat!). Dit zorgt voor kruidige en prikkelende hopsmaken en aroma’s van perzik, rood fruit en Hubba Bubba. WOW, op deze vloeibare brandstof gaan we een partijtje lekker….

(3.68)
Check in on Untappd
Vol:5%
IBU:30

Zonnig Zeewit

Zon, Zee, Strand en BIER! Zonnig Zeewit is een lichte White Ale van 3,8%. In dit bier zit zeewier geplukt uit de Nederlandse Noordzee! Om onze zee gezond te houden, gaat een deel van de opbrengst naar “Zee Boerderij IJmond”.

(3.12)
Check in on Untappd
Vol:3%
IBU:16

Studio Oedipus No. 32 – Lemon Tart Ale

Dear Massimo Bottura,

We’ve brewed a beer for you.

For most chefs, dropping a dish is a disaster. However, you turned an accident into an iconic dessert. Your open-minded approach hugely inspires us, so in return we recreated the flavours of ‘Oops! I Dropped the Lemon Tart’ in a beer.

A dry hopped imperial saison is the base upon which a blend of barrel aged beers add layers of vanilla and spicy biscuit flavours. Sorrento lemon peel soaked in this blend rounds off a drink hopefully as complex, poetic and elegant as your original creation.

We hope you enjoy it.

Love,

Oedipus Brewing, Amsterdam.

(3.65)
Check in on Untappd
Vol:7%
IBU:15

Nederwheat 2.0

100% wheat IPA with refreshing fruityness from the wheat and fruity hopped with Simcoe and Cashmere hops.

(3.57)
Check in on Untappd
Vol:6%
IBU:25

South 2020

Mimosa Sour

(3.45)
Check in on Untappd
Vol:5%
IBU:36

Power of Sour

Op Koningsdag 2020 kreeg deze ‘Power of Sour’ vorm. tijdens de livestream van ‘Zalig Zeeuws’ sloegen we de handen ineen. Kijkers konden helpen met het bepalen van bierstijl, alcoholgehalte, unieke elementen, smaken en de naam. Deze laatste is gewonnen door ‘Charlotte Focke’, die ook inspiratie gaf voor dit design.

(3.43)
Check in on Untappd
Vol:5%
IBU:13

Rodenbach Classic

RODENBACH is the unique & original “Flanders Red Ale”, recognised as a traditional local product. Mixed main fermentation and maturation in oak casks (“foeders”) give it the same sweet-sour flavour and complex fruitiness as wine.

RODENBACH consists of 3/4 young beer and 1/4 beer matured two years in oak. It’s is highly refreshing and appetising: the perfect apéritif or session ale!
Since 1821.

(3.49)
Check in on Untappd
Vol:5%
IBU:30

Bière Brut

Een bier dat tweemaal is vergist. De eerste keer met biergist. Na toevoeging van druivenmost een tweede keer met champagnegist. Het resultaat is een fluweelzacht bier met een fijne mousse, licht zurig en een klein zoetje in de afdronk.

(3.76)
Check in on Untappd
Vol:11%
IBU:35

12th of Never Ale

The magical, mystical 12th of Never is a blend of Old and New School hops that play bright citrus, rich coconut, and papaya-esque flavors, all on a solid stage of English puffed wheat. Tropically hoppy. Light, yet full-bodied. Bright and citrusy. The 12th of Never Ale is everything we’ve learned about making hop-forward beer expressed in a moderate voice. Pale, cold, slightly alcoholic and bitter. It’s all we know.

(3.69)
Check in on Untappd
Vol:5%
IBU:45
Translate »